CPH FASHION LAB 

CPH FASHION LAB er et full-service Public Relations LAB, som tilbyder individuelle PR-strategier og synlighed på alle markedets platforme. Vi guider dig gennem junglen af magasiner og influenter, og hjælper med rådgivning på de sociale medier.  Vores mål er at gøre dit brand til en succes, og det kan vi med vores unikke kombination af ekspertise.

VIRTUELT SHOWROOM

Cph Fashion Lab har pr. 1 august 2017, valgt at gå fra fysisk showroom til virtuelt showroom.

I godt halvandet år med fysisk showroom, har vi som PR-bureau betragtet markedet på tæt hold, og vi er ikke i tvivl: Fremtiden er virtuel og digital.
– Og med den erfaring, vi har oparbejdet, er vi sikre på, at vi kan vise vores kunder vejen ind i fremtiden.

Vi har grundigt analyseret, hvordan vi med bredere synlighed på diverse onlineplatforme og ved at have fokus på influencer marketing, kan vi give vores kunder langt større value for money, når det handler om PR.
På Social Media Week i København i marts måned var særligt én ting, der var generel enighed omkring: Samarbejder med influencers rykker for en virksomhed. Og på lige præcis det område – arbejdet med brand-matching, bloggere og ambassadører er Cph Fashion Lab særligt stærke. Ikke mindst på grund af et stort netværk af influenter.

At fokusere på en styrket online tilstedeværelse giver desuden en enestående mulighed for at:

  • ·  Målrette PR til segmenterede målgrupper
  • ·  Tracke alle former for performance ved digitale samt in uent-samarbejder
  • ·  Ramme målgrupperne direkte på de medier, de bruger
  • ·  Gøre al onlineaktivet målbar
  • ·  Skabe autentisk og troværdig omtale

    Cph Fashion Lab vil fremover i det daglige bestå af et digitalt showroom bestående af en opdateret billedbank og løbende presseevents.I forbindelse med udlån til pressen, foregår dette via vores billedbank.Kort sagt: Forskellen på Cph Fashion Lab i dag og efter den 1. August 2017 bliver, at vores kunder får bredere synlighed online, mere gennemsigtighed og større værdi for deres PR-investering.

     

Bag CPH FASHION LAB står Simone Tajmer og Liv Barfoed, der sammen sætter fokus på professionel PR og håndtering af sociale medier, konceptudvikling og strategi.

Simone Tajmer
Simone er en kreativ iværksætter og har i mange år bevæget sig professionelt
inden for beauty, fashion og livsstil, bl.a. som international model.

Simone er ved siden af sit job i CPH FASHION LAB blogger på 6 år, og blogger hos Egmont Publishing, hvor hun ugentligt skriver om mode og livsstil.

Simone har stor ekspertise indenfor professionelt brug af sociale medier og influencer marketing, samt en bred erfaring med udvikling af events og PR-strategi.Hun har desuden udført konsulentarbejde for beauty-, mode- og livsstilsbrands både nationalt som internationalt for en lang række firmaer over de seneste par år. ”Simone har passion for kombinationen af kreative koncepter, strategi og markedsføring”

Liv Barfoed
Liv har været et ikon i branchen igennem flere årtier og har et indgående kendskab og en bred
viden om tendenserne indenfor fashion, beauty, design og livsstil. Liv er uddannet designer og har arbejdet som stylist for en bred vifte af brands og magasiner – både nationalt og internationalt. Hun har samtidig erfaren indenfor, PR og markedsføring. Liv driver bloggen stylefashion.dk og er en yndet foredragsholder, showkoordinator og eventmager.”Liv er en kreativ teamplayer med overblik og sans for detaljer. Idérig og nytænkende med respekt for det enkelte brands DNA”

———————————

 

CFL Simone & Liv